itulau_fanua

Fa'aaogāga Fa'afoma'i ole LDK Ethereal Bionic Dual Mobility Total Hip System

O faʻamaʻi faʻaleagaina o le sooga o le suilapalapa e masani lava i tagata matutua ma tagata matutua. Fa'ama'i pei o le sEvere osteoarthritis o le sooga suilapalapa, gau o le ua, ischemic necrosis o le ulu femoral ma suilapalapatuma lotoalualu i luma i le tulaga sili o togafitiga, o lona uigaatoasui suitulaga faafoliga.

O le prosthesis suilapalapa faafoliga ofa'ata'ita'i i luga o le fausaga o le sooga suilapalapa o le tagata, faatasi ai ma le ogalaau o le prosthesis ua tuʻuina i totonu o le medullary cavity o le femur ma le ulu o loʻo taamilo i le sooga sooga poʻo le ipu uamea o le prosthesis e ausia ai ituaiga eseese o gaioiga o le sooga suilapalapa.O le faʻalavelave o le faʻaleagaina o le 0.04% -11%.O le mea lea, a maeʻa le taotoga atoa o le suilapalapa, e matua manaʻomia e tagata gasegase e aua le faʻapipiʻi loloto, nofo i luga o se nofoa maualalo, faʻamau poʻo vae vae e puipuia ai le vavae ese o le sooga faʻapitoa.

Ina ia faʻaitiitia le fua o le faʻamaʻi ma ofuina o le acetabular prosthesis, faʻaleleia le mautu o le prosthesis ma le lelei o le ola o tagata mamaʻi pe a uma le sui atoa suilapalapa taotoga, Polofesa Gilles Bousquet, o se Farani lauiloafa'afofoga poto faapitoa, ma Polofesa André Rambert, o se tagata tomai lauiloa i biomedical inisinia, na fatuina le bionic dfe'avea'i sooga suilapalapa atoa.

Bionic: o se faiga fa'asaienisi i le fausiaina o faiga fa'atekonolosi e fa'atusa ai galuega maamio o faiga o meaola.O le sooga atoa o suilapalapa o se prosthesis sooga sooga faafoliga ua mamanuina ma gaosia e faʻatusaina le foliga o le tino o le sooga suilapalapa muamua o le tagata.

Lua fealuai: lua luga o gaioiga, o le tasi i le va o le ulu femoral ma le liner ma le tasi i le va o le acetabulum ma le polyethylene liner.

Le bionic dfe'avea'i atoa sooga suilapalapa o se prosthesis sooga sooga faakomepiuta fuafuaina ma gaosia e faʻataʻitaʻi le physiology ma foliga o le uluai sooga suilapalapa tagata.Pe a faʻatusatusa i le faʻaogaina masani o le sooga suilapalapa, o loʻo i ai le malosi e faʻaleleia ai le mautu o le prosthesis, faʻateleina le gaioi, faʻafeiloaʻi le faʻatupulaia o le manaʻoga o le tagata maʻi mo le lelei o le olaga, faʻaitiitia le lamatiaga o le faʻaleagaina, faʻaitiitia le ofuina ma loimata, faʻapuupuu le falemaʻi o le maʻi. ma faʻaleleia atili le ola o le tagata maʻi pe a uma le taotoga.O le Bionic Dual Moagavaa mamanu e ofoina atu le avanoa e ausia ai le fua faatatau o le "zero" falemaʻi.

O le Ethereal Bionic Dual Moagavaa Aofa'i Hip System ua gaosia tele ma fa'atau atu ina ia maua ai ni fa'ai'uga toe fa'aleleia lelei ma le poto masani i le tele o gasegase suitulaga.

Peking LDK

Ethereal Bionic Ta'ilua Fe'avea'i Aofa'i Hip System Classic Case Application

Fa'amatalaga o le mataupu

Ma'i, tane, 45 tausaga le matua.

Faaseā autu

E silia ma le 16 tausaga talu ona uma le gaioiina o suilapalapa lua, na tuua ai le tiga o le suilapalapa ma le tapulaʻa o gaioiga mo le silia ma le afa masina.

Tu'uina atu tala'aga fa'afoma'i

Na lipotia mai e le tagata maʻi na faʻatagaina o ia i le falemaʻi i le 16 tausaga talu ai mo le necrosis ulu femoral bilateral ma sa faʻaogaina le sui o le suilapalapa i le 2006 ma le 2007.I le afa masina talu ai, na tiga ma le lelei le sooga o le suilapalapa agavale e aunoa ma se mafuaʻaga manino, ma faʻateteleina le tiga i le gaioiga, ae mafai ona faʻamalolo pe a uma le malologa.O le tagata maʻi na faʻatagaina i le falemaʻi mo togafitiga faʻapitoa.Fa'avae i luga o le tala'aga o le ma'i, fa'ailoga, fa'ailoga ma su'esu'ega fa'aopoopo talafeagai, na maua ai o ia o le "post arthroplasty (bilateral)".

Tala'aga ua mavae

Aofa'i ga'o ga'o o le suilapalapa agavale ma taumatau i le 2006 ma le 2007;rheumatoid gugu mo le sili atu i le 25 tausaga, o fuala'au prednisone tablets umi (fa'amatalaga o vaila'au e le iloa), tala'aga muamua o le mamapala mo le silia ma le 3 tausaga.

Leai se contraindication.

Contraindications na le aofia ai."Fa'atonuga o le suilapalapa agavale" na faia i le 2022-02-13.Na tu'uina atu fa'ama'i fa'ama'i fa'ama'i ma fa'ama'i fa'ama'i, ma sa ta'ita'ia fa'amalositino.

Ata muamua

术前

Fa'ata'ita'iga pe a uma le taotoga

 术后

Prosthesis

 假体


Taimi meli: Mati-17-2023